Skip to main content

Welkom bij Pretty Brows & More…

Mijn naam is Marietje Schuman en na enkele jaren bij Parfumerie Douglas te hebben gewerkt besloot ik in 2015 een eigen browbar te starten.  Bij een vriendin die een goedlopende kapsalon heeft in Sittard begon ik in een hoekje met het mooi maken van wenkbrauwen.

Mijn schoonheidsspecialiste en visagiediploma kwamen hierbij goed van pas.

Tijdens mijn werk bij Parfumerie Douglas had ik al diverse trainingen bij Anastasia Beverly Hills gevolgd en ondanks deze uitgebreide kennis en compleet gamma aan produkten ontdekte ik dat ik niet aan elke vraag kon voldoen. Ook zag ik heel veel mensen op mijn stoel met lelijke slecht gepigmenteerde wenkbrauwen die te rood, te grijs of te blauw waren geworden.

Vanaf dat moment was het voor mij aangebroken om de beste permanent make-up artist van Limburg te worden. Na lang zoeken kwam ik terecht bij de beste opleiding van Nederland in Almere, de academie voor permanent make-up en dermatografie.

Na het afronden van deze opleiding en het behalen van mijn diploma heb ik om me te specialiseren nog diverse masterclasses gevolgd in onder andere powderbrows.  Mijn grootste wens om iedereen met een goed gevoel mijn salon uit te laten lopen.

Iedereen heeft zijn eigen natuurlijke schoonheid en deze wil ik alleen maar onderstrepen.

See you soon @ Pretty Brows & More…